Spotkamy się w kameralnym studiu kulinarnym w Warszawie, gdzie wspólnie odkryjemy jesienne smaki i kulinarne inspiracje z produktami Sertop!
Przygotuj własny, sezonowy przepis z wykorzystaniem produktów marki Sertop.
Możesz oprzeć swój pomysł na jednym z przepisów Juliena lub stwórz coś zupełnie nowego.
Zrób zdjęcie/film, na którym widać gotowe danie wraz z użytym produktem Sertop, i dołącz do zgłoszenia pełny przepis.
Prześlij zdjęcie/film, przepis oraz wymaganą zgodę na adres: konkurs@sertopnatalerzu.pl
Podczas warsztatów uczestnicy wspólnie z francuskim szefem kuchni Julienem Secherem przygotują wyjątkowe menu inspirowane jesiennymi smakami i produktami marki Sertop — przystawkę, danie główne i prosty deser.
W planie znajdzie się również degustacja przygotowanych potraw, rozmowa z Julienem oraz doskonalenie swoich kulinarnych umiejętności.
Trzy zwycięskie przepisy zostaną opublikowane na blogu sertopnatalerzu.pl
Spotkanie potrwa około 5 godzin i odbędzie się w kameralnej atmosferze, sprzyjającej wymianie doświadczeń i inspiracji. Na uczestników czekać będą także pakiety upominków od marki Sertop.
* Organizator zapewnia laureatom nocleg.
W zgłoszeniu dodaj poniższą klauzulę:
"Oświadczam, że zapoznałam/em się z regulaminem konkursu i akceptuję jego warunki. Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Sertop Tychy sp. z o.o. w celach związanych z komunikacją konkursową w zakresie opisanym w regulaminie konkursu".
Wyślij swoje zgłoszenie na adres konkurs@sertopnatalerzu.pl